facebookinstagramyoutube

caenfres

Activitats culturals

Image
 
VISITA GUIDA TORRE DE LA MANRESANA

Torre documentada des del segle XI, es conserven diversos basaments de la muralla, una estança i la torre circular, de més de 20 metres d’alçada.

www.altaanoia.info

Image
 
MUSEU ARQUEOLÒGIC PRATS DE REI

Aquest petit museu, que porta el nom de la persona que dedicà bona part de la seva vida al coneixement del passat més remot de la vila, recull bàsicament els materials arqueològics recuperats en superfície i en excavació al municipi.

www.museujosepcastella.cat

Image
 
CAMPANAR DE CALAF

Visita guiada i gratuïta 2n diumenge. Edifici d’estil gòtic tardà, amb 40 m de profunditat, 12,5 m d’amplària i 20 m d’alçada per damunt de l'església. Amb els seus 56,6 metres des de nivell de terra és considerat el segon campanar de poble més alt de Catalunya darrera del de Vic.

www.calaf.cat

Image
 
CASTELL DE CALAF

El març de 2011 van acabar-se les tasques de restauració del castell de Calaf,han permès recupera l’estructura exterior del monument, així com fer-ne visitable l’interior.

www.calaf.cat

Image
 
ERMITA DE SANT SEBASTIÀ

Situada al turó que rep el mateix nom, fou erigida al final del segle XVII com a agraïment al sant per haver deslliurat la població de la pesta negra, que va fer estralls arreu de Catalunya.

www.calaf.cat

Image
 
CASTELL DE BOIXADORS

Visita comentada. Documentat el 1014. Conserva en perfecte estat la torre de l'homenatge ja que ha estat restaurada recentment i diverses dependències.

www.altaanoia.info

Image

Fes clic al logotip del nostre partner Escapada Rural per a fer la reserva a través de la seva plataforma o envia'ns un missatge a través del nostre formulari de reserves per a reservar directament amb nosaltres

Cal Barrusca

Cal Barrusca es una masia aïllada envoltada de camps de conreu i boscos de pins i roures. Des del 2006 compaginem l’activitat agrària (conreu de cereal) amb la del turisme rural...

Preguntes freqüents

boton llegir mes

 

Els Allotjaments

Els allotjaments es distribueixen en dues plantes, a la planta baixa hi ha la cuina-menjador i a la planta superior les dues habitacions dobles (una de matrimoni) i el bany...

boton llegir mes

Reserves

Pots reservar a través del nostre partner Escapada Rural o enviar-nos un missatge a través del nostre formulari de reserves per a reservar directament amb nosaltres

 
formulari reserves

Contacte

CAL BARRUSCA

Cal Barrusca, s/n. 08281 Els Prats de Rei (Barcelona)

Tel. 93 869 88 74 o 619 98 85 87

calbarrusca@calbarrusca.cat

boton formulari