Quan tornareu a obrir les cases rurals després del confinament?

La nostra intenció és obrir tan aviat com el govern espanyol ens ho permeti, o bé el govern de la Generalitat si es donés el cas que recuperessin les competències després de l'estat d'alarma. Sempre que puguem garantir la seguretat de tots els treballadors, proveïdors i per descomptat dels clients.

 

Quines són les condicions de cancel·lació?

Es té dret a cancel·lar la reserva confirmada, sense cap penalització, sempre que es faci abans dels 10 dies anteriors a la data d’arribada. Si el termini és inferior a 10 dies pot donar lloc a les següents penalitzacions:
Reserva per dos o menys dies, el 50% del preu total de l’estada.
Reserva per més de dos dies i fins a 7 dies, el 35% del preu total de l’estada.
Reserva per més de 7 dies, el 25% del preu total de l’estada.
La filosofia de Cal Barrusca és trobar una solució que complagui a les dues parts. Aquesta sol ser guardem la paga i senyal i reprogramem dates per més endavant.

 

Cancel·lacions per la Covid-19?

En aquest cas, si hi ha l'estat d'alarma activat, té dret a recuperar els diners de la paga i senyal (independentment dels dies d'antelació).

 

Podrem utilitzar la piscina?

Farem tot el possible perquè SÍ que pugueu, tant la piscina com la resta d'espais comuns. Però, estem pendents de saber quins protocols haurem de seguir per a poder reobrir els espais comuns. Tan aviat com es facin públics podrem adaptar-nos-hi.

 

Quines condicions hi haurà per utilitzar els espais comuns?

A l'espera de saber les restriccions a què estiguem obligats. La nostra proposta, mentre durin les mesures de distanciament social, és:

a. Si es tracta d'un sol grup que reserva les dues cases rurals aleshores no hi haurà problema en utilitzar els espais compartits sense limitacions horàries ni de prevenció diferents que a la resta d'espais públics.

b. Si tenim dos grups al mateix temps. Aleshores haurem de garantir els 2 metres entre grups i voldrem evitar l'ús d'un mateix espai comú en un mateix moment per dos grups diferents. Per això, restringirem l'accés a la piscina, barbacoa, pista poliesportiva i parc infantil només en els horaris establerts. També recomanarem l'ús de la mascareta a la terrassa i sota el cobert de la barbacoa.

 

La meva filla podrà jugar al parc infantil?

Si reserveu les dues cases sí sense problemes en estades de cap de setmana. Sinó, el reobrirem quan ho facin els parcs infantils de pobles i ciutats. En estades de setmana sencera estudiarem la millor manera properament.

 

Quines mesures d'higiene addicionals pel coronavirus SARS-CoV-2 preneu dins els allotjaments?

Tot el personal de neteja treballarà amb mascareta i guants durant tota l'estona.

Rentarem cada vegada les fundes del sofà, els cobrellits i les fundes dels coixins. Retirarem elements de decoració com; centres de taula, gerros i altres per facilitar la neteja.

Garantim netejar totes les superfícies inclòs el terra, amb lleixiu al 5%. Prenent especial atenció a les superfícies horitzontals, els tiradors de portes, finestres, nevera i armaris, els interruptors, les aixetes i les claus.

Deixarem un envàs amb polvoritzador i 2 draps amb aigua i lleixiu al 5% a cada allotjament rural. Posarem sabó de mans i tovallola extra a la cuina per facilitar el rentat de mans.

 

Quines són les mesures d'higiene dels espais comuns?

Tot el personal de neteja treballarà amb mascareta i guants durant tota l'estona.

A la zona de la barbacoa farem neteja amb dissolució al 5% de lleixiu dels marbres i taula, mànec d'escombra i pala, pinces de ferro pel foc, tapa escombraries. Ruixarem amb màquina d'ensulfatar manual amb dissolució al 5% el terra. Entre grups aplicarem aquest protocol.

A la zona de piscina ruixarem amb màquina d'ensulfatar manual amb dissolució al 5% la zona de fusta, la vora de la piscina i la zona de pedra els 2 metres propers a la piscina. També netejarem el pal de la dutxa i l'aixeta. Quedarà prohibit l'ús de pilotes, inflables grans i altres objectes grans que puguin ajudar a propagar el virus. Entre grups aplicarem aquest protocol.

A la pista poliesportiva demanarem que cada grup es porti el seu propi material per jugar i el guardi cada vegada dins del seu allotjament. No farem desinfeccions amb màquina d'ensulfatar.