valentiineus

Em dic Valentí i sóc el propietari de Cal Barrusca, que és una petita explotació agrícola dedicada al conreu del cereal (blat i ordi). Fa més de sis generacions que els nostres avantpassats habiten i conreen aquestes terres. El 2005, amb el suport de la meva esposa i el meu fill, vam iniciar el negoci de turisme rural amb l'objectiu de preservar la finca.

Sóc la Neus, l’esposa del Valentí. M’agrada molt sortir a caminar al bosc amb els animals. Una de les meves aficions és anar a buscar bolets.

 

 

Sóc el Jordi, el fill del Valentí i la Neus. M’encanta esporgar i cuidar el bosc. Els esports són la meva passió, especialment el ciclisme, tant de muntanya com de carretera.

Sóc la Montse, la parella del Jordi. M'encanten els animals. La natura, la cultura i l’esport són les meves aficions.

Montse i Jordi

 

Animals de companyia

 

També convivim amb els nostres animals de companyia, a qui ens estimem molt i segur que també es faran estimar per vosaltres. A l'esquerra hi ha la Quina, la gossa veterana i fidel de la casa, l'altra gossa és la Xispa, de rassa podenca i esporuguida, la Lluna és la gata que està estirada i el Nevat, de tarannà tranquil, és el seu germà.

 

Una de les peculiaritats de casa nostra és que entre tots ho fem tot, intentem fer-nos el màxim de feines que cal fer a la masia, ja sigui neteges, manteniments, obra nova, comptabilitat, disseny web,... Tot això, amb la satisfacció de fer-ho tan bé com sabem i amb tota la il•lusió del món.

Facebook       Instagram       Youtube


938698874 / 619988587
La Manresana (Els Prats de Rei)

email

Omple el formulari de contacte

xec regal xec regal